De levens van de 43-43-FB

Hanomag-Henschel F191Alweer een hele tijd terug stuurde Tjitske van Lievenoogen me een privébericht. De Hanomag-Henschel F191 met kenteken 43-43-FB, die met een prachtige foto (zie hierboven) van Bernard Dijkhuizen in de ‘Tellen met Reym’-blog stond, had ze die dag in het echt gezien! Bij het gehaktballen eten met de OCV-leden in het privé-museum van Den Hartogh, was de truck te bewonderen. De foto’s in het museum zijn door haar en Ad Verkaik genomen.In 2018 is de truck door Arie Spaansen gekocht, hij heeft de truck gedemonteerd, zodat diverse andere soortgenoten verder kunnen leven.

Liefhebber van de ‘levens van’-blogs? Alle vorige en volgende blogs uit deze categorie vind je hier.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *