Offroad Budel 2018

Afgelopen weekend flink wat kilometers gemaakt. Op Zaterdag een bezoek gebracht aan de Truckshow in Enspel en op Zondag wat dichter bij huis gebleven een naar Offroad Budel geweest. De naam zegt het al een offroad event in Budel. Dankzij de medewerking van een boer die een flink veld ter beschikking stelt en vlijtige vrijwilligers met graafmachines was er een parcours uitgezet waar zowel ervaren rijders als onervaren rijders plezier in konden hebben.

Ook was er een kort trialparcour waar je rijvaardigheid kon testen, maar veruit de populairste attractie bij zowel publiek als rijders was de modderbak, aanloopje nemen en kijken hoe ver je kwam. En als je pech had dan kwam er machtige bagger aan te pas om je uit de modder te bevrijden.

Buiten de enorme zandbak waren ook routes buiten het terrein uitgestippeld waar ook weer iedereen een mooie route uit kon zoeken die bij zijn talent of auto past.

Rondom de zandbak waren verschillende stands van bedrijven aanwezig die zaken en diensten aanboden waar je als 4×4 bestuurder niet zonder kunt.

En als laatste, ik wil een terreinwagen, en ik vrees dat dat over een paar weken alleen maar erger is geworden. Maar daarover vertel ik dan wel.

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *