Nieuwe DAF XF 480 Super Space Cab voor Ronald Jager transport

Onlangs door ESA Afgeleverd in Jager Style! Ronald Jager Transport nam in september deze prachtige DAF XF 480 FT Super Space Cab in ontvangst. Deze XF in het bijzondere ‘Jamaica Blue’ is voorzien van vele extra’s zoals LED-koplampen, lederen interieur en aluminium wielen. In Marum zijn er diverse (werk)lampen opgebouwd en zijn diverse delen in kleur gespoten. Drive in Style • a drive for Truck interiors & Truckstyling heeft de bullbar gemonteerd en het complete interieur aangepakt inclusief een high-end audio systeem en een custom made kast. Ronald Jager kan zo compleet in stijl de weg op en wij wensen hem veel veilige kilometers in de nieuwe XF toe!

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *