De oogst van 11 oktober 2018

Omdat we vandaag in ondertrouw gaan, moest ik gisteren even een formulier uit Duitsland halen, uit Hanna haar laatste woonplaats aldaar. Als je er dan toch bent, kun je net zo goed even een paar plaatjes schieten. De foto’s van de bietencampagne komen later in een eigen blog.
Iveco StralisIveco Stralis ~ Wigchers.DAF XF Euro 6DAF XF Euro 6 ~ Huigevoort.Mercedes-Benz Actros MP4Mercedes-Benz Actros MP4 ~ Varga & Beemster.Scania R620Scania R620 ~ M.J. de Haas.Mercedes-Benz SprinterMercedes-Benz Sprinter ~ HMC.Fiat DucatoFiat Ducato.MAN TGM 2nd genMAN TGM 2nd gen ~ Horsch.MAN TGS 1st genMAN TGS 1st gen ~ Polythex.Scania R410Scania R410 ~ Van Klooster.MAN TGS 1st genMAN TGS 1st genMAN TGS 1st gen ~ Von Birgelen.Mercedes-Benz Actros MP4Mercedes-Benz Actros MP4 ~ Nass.Mercedes-Benz Actros MP1Mercedes-Benz Actros MP1 ~ Volker Ganz.Mercedes-Benz Actros MP4Mercedes-Benz Actros MP4 ~ Volker Heinen.Volvo FM 4th genVolvo FM 4th gen.Mercedes-Benz Actros MP4Mercedes-Benz Actros MP4 ~ Oettinger.Mercedes-Benz Actros MP3Mercedes-Benz Actros MP3 ~ Schönmackers.MAN TGS 1st genMAN TGS 1st gen ~ Holz.Iveco StralisIveco Stralis ~ Holz.Multicar FumoMulticar Fumo ~ Holz.Iveco club-van-vierIveco club-van-vier ~ Kranz.MAN LEMAN LE ~ Bings.Mercedes-Benz Actros MP4Mercedes-Benz Actros MP4 ~ Glück.Mercedes-Benz SprinterMercedes-Benz Sprinter ~ DHL.MAN TGX 2nd genMAN TGX 2nd gen ~ Florack.

Massey Ferguson.
Mercedes-Benz AntosMercedes-Benz Antos ~ Schumacher.Scania R450Scania R450Erg leuk om te zien hoe de beide beschilderingen op de trailer achter de Scania R450 van Franz Wirtz op elkaar aan sluiten. Ze gaan van pool naar woestijn.DAF XF Euro 6DAF XF Euro 6.Volvo FH 4th genVolvo FH 4th gen ~ Degrauwe.Scania S500Scania S500 ~ Hebik.

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *