Venlose kermis 2018

Als de blaadjes verkleuren en door de wind van de bomen geblazen worden en je je jas extra goed dicht doet vanwege het gure herfstweer buiten wordt in Venlo de kermis gehouden. Behalve dit jaar dan, de temperatuurrecords sneuvelen en je kunt in je korte broek over de kermis wandelen met een ijsje in je hand. Kan natuurlijk ook bij 10 graden en regen maar dan is het wat minder aangenaam.

Voor mij als gediplomeerd bangebroek zijn de vrachtwagens die de kermisexploitanten gebruiken een stuk leuker en die staan allemaal keurig in het gelid opgesteld op het voormalige exercitieplein van de kazerne in Blerick.

Volvo FHVolvo FH.

Scania R380Scania R380.

DAF XF serieDAF XF serie.

Mercedes-Benz ActrosMercedes-Benz Actros.

MAN TGL 2nd genMAN TGL 2nd gen.

Scania R-serieScania R-serie.

MAN F2000MAN F2000.

Scania R470Scania R470.

Mercedes-Benz MeerdereMercedes-Benz Meerdere.

DAF 85DAF 85.

Volvo FH 12Volvo FH 12. Ex Brabantseverhuiscentrale

Scania 92Scania 92.

Mercedes-Benz MeerdereMercedes-Benz Meerdere.

DAF CFDAF CF.

NET ZO INTERESSANT

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *