Vissers Veluwse Fotorondjes: prijswinnende paardenfoto al 6 jaar oud


Erwin Visser: “Maar weer eens terug in de tijd. Zit momenteel zat in de pen maar het wil nog niet echt lukken. Daarom deze serie foto’s, gemaakt op 17 november 2012. Die week kreeg ik een berichtje van Gert Posthouwer of ik die zaterdag tijd had om de nieuwe trailer op de foto te zetten. Als ik goed ben was het die periode ook de begin tijd van Evers & Posthouwer. Tevens stond de nieuwe MAN er ook. ’s Ochtends aangekomen moesten er nog wat dingetjes afgerond worden. Daarna zijn we op deze mooie hersftdag de binnenweg van Putten in gegaan, daar is een hele mooie serie foto’s uitgekomen. Met name de Postkoets met het voorbij rijdende paard heeft meerdere malen fotoverkiezingen gewonnen, in totaal drie keer tot nu toe. Kijk en geniet. Dan hoop ik dat het volgende week allemaal weer wat aantrekt kwa huidige foto’s.”

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *