Boekrecensie: Trucks met meerdere levens

Een van de populairste rubrieken op deze website is “de levens van“, waar we ingaan op het leven van een truck. Helaas hebben we niet altijd de tijd en gegevens om dat met heel veel diepgang te doen. We zijn al blij met een paar foto’s en een klein verhaaltje.

Maar er zijn mensen die niet tevreden zijn met een paar foto’s en een kort verhaaltje. Twee van die mensen zijn Lex en Rik Meeder die een boek vol levensverhalen hebben uitgebracht met de titel: Trucks met meerdere levens.

Een flink boek van 142 pagina dik op glanzend A4 met prachtige (kleuren)foto’s en de bijbehorende geschiedenis van de trucks. De heren omschrijven in hun boek zeker 50 jaar transportgeschiedenis. Dus komen ook inmiddels niet meer bestaande merken als FTF aan bod.

Met het cadeauseizoen voor de boeg lijkt me dit een perfect geschenk voor iemand die helemaal gek is van vrachtwagens en graag meer wil weten over het verhaal achter de truck.

En als afsluiter even de disclaimer. Dit is geen gesponsord bericht, boek is door mijzelf (Martijn) gekocht.

Titel: Trucks met meerdere levens.
Auteurs: Lex en Rik Meeder
Uitgever: De Alk
Prijs: €29,90 via de website van De Alk en dan komt ie gratis en snel in je brievenbus. Of bestel hem bij je lokale boekhandel.

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *