Diesel Heavy Haulage @ 50th Great Dorset Steam Fair

Scammell Contractor
Bij de Great Dorset Steam Fair van 2018 was er een veld gemarkeerd als ‘Diesel Heavy Haulauge’. Of die vlag de lading nu perfect dekt, niet echt. Maar het maakt de voertuigen die op dat veld te pronk stonden niet minder interessant natuurlijk!Scammell ExplorerScammell ExplorerAEC MatadorAEC MatadorScammell onbekend/overigScammell ScarabScammell ScarabFoden onbekend/overigFoden onbekend/overigLeyland-DAF 45Leyland-DAF 45Scammell onbekend/overigScammell onbekend/overigAtkinson onbekend/overigScammell onbekend/overigScammell onbekend/overigDiamond T onbekend/overigAEC onbekend/overigScammell onbekend/overigERF overig/onbekendScammell onbekend/overigScammell ContractorScammell ExplorerFoden onbekend/overigScammell onbekend/overigDiamond T onbekend/overig

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *