Vissers Veluwese Fotorondjes: Fotoshoot Gebr. van Egdom

Omdat 04-11-2018 niet de aantallen bracht waar ik (Erwin Visser, red.) op hoopte. Maar dat is ook niet heel erg aangezien ik de dag ervoor al lekker bezig geweest was.
13 Augustus haalde mijn pagina de 6000 Likes’
waar ik 2 fotoshoots heb verloot een van winnaars was Andre van Leent uit Woudenberg .

Na vorige week wat overleg te hebben gehad kon ik me om 14:00 melden in Woudenberg bij Gebr. van Egdom voor een bakje koffie.
Aangezien Andre ook een mooie Scania T142 6×2 heeft werdt er besloten om deze ook mee op pad te nemen samen met de de werkauto een Scania R500 Highline twinsteer. Na zo’n 1,5 uur buitengespeeld te hebben en een mooie serie foto,s werdt er besloten om er nog een kleine bedrijfsreportage achteraan te doen met alle auto,s van Gebr van Egdom toen deze klaar was hebben we nog wat nagepraat met een bakje koffie. Andre, Sven en Gebr van Egdom bedankt voor de medewerking.

Aankomende weken staan er nog wat leveringen van nieuwe auto’s in de planning, en dan mag van mij de laaghangende zon ook wel wegblijven.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *