Lieve fietsers

Lieve mensen op de fiets.

Naar huis en naar het werk, door weer en wind, sneeuw, regen en zonneschijn, jullie krijgen het allemaal over je heen in een heel jaar.
Lekker de stress van de dag wegtrappen en geen files. Lekker bijkletsen met vriendjes en vriendinnen op weg naar school.
Maar jullie willen toch allemaal heel aankomen op jullie bestemming en ik weet zeker dat er dat er aan het eind van de werk of schooldag ook iemand blij is als jullie heelhuids weer thuis zijn gekomen.

Maar dat heelhuids thuiskomen maken jullie soms best lastig voor jullie mede-weggebruikers, vooral rond deze tijd van het jaar, donker en regenachtig.
En ja ik ben ook klein geweest en wat had ik een ontzettende hekel aan de slippende dynamo’s op mijn voorwiel, je trapte je helemaal lam aan die dingen en het ging sneller zonder dat onding.

Maar tegenwoordig met alle moderne technieken een dynamo in de naaf en leslampjes hoeft het allemaal niet meer zo moeilijk te zijn.
En heus, als ik superkrachten krijg dan staat alles zien helemaal bovenaan. Maar tot die tijd kunnen jullie je eigen reis veilig maken door een lampje aan te doen.

Geen lampje, geen nood, action heeft lampjes voor op de fiets te koop, een heel setje voor en achter kost 3,99.

En zelfs een klein lampje kan je beter zichtbaar maken want reactietijd die test ik liever niet op fietser…

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *