ReinigingsDemoDagen 2019

De ReinigingsDemoDagen (RDD) vinden in 2019 plaats op 5 en 6 juni op het terrein van het Nationaal Militair Museum (NMM) in Soest. De RDD is dé toonaangevende vakbeurs voor de afval- en reinigingssector. Het NMM ligt in het Park Vliegbasis Soesterberg: een plek met allure, centraal in Nederland, goed bereikbaar met, naast een imposant museumgebouw, een uitgestrekt verhard buitenterrein.

Na de start in Rosmalen, een uitstapje naar Amsterdam en veel mooie edities in Lelystad is voor de 9e editie van de RDD gekozen voor het Nationaal Militair Museum in Soest. De centrale ligging van het museum was bepalend voor de locatiekeuze. Op die manier kunnen bezoekers uit heel Nederland de RDD makkelijk bereiken. Daarnaast is de uitstraling van de locatie bijzonder fraai en dat geeft net dat beetje extra aan de beurs.

RDD een begrip
De ReinigingsDemoDagen is een initiatief van de leden van RAI Vereniging. De RDD is een begrip voor iedereen die professioneel actief is in de afval- en reinigingswereld. Vertegenwoordigers van gemeentelijke reinigingsdiensten, provincies, waterschappen, afvalverwerkers en aanverwante bedrijven kunnen daar de laatste technologieën, noviteiten, trends, ontwikkelingen en producten zelf zien, ervaren en met elkaar netwerken.

Programma 2019
Het buitenevent geeft ook in 2019 weer een compleet overzicht van de markt van reinigingsvoertuigen en aanverwante producten: van inzamelvoertuig tot veegmachine en van winterdienst tot afvalcontainers. En na het succes van de laatste editie in 2017 zijn er weer kennissessies over onderwerpen die actueel zijn in de afval- en reinigingsbranche.

Meer informatie is te vinden op de RDD website.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *