Martin van Dijk Logistics viert 25-jarig jubileum met nieuwe DAF

Het 25-jarig jubileum van Martin van Dijk Logistics is op zaterdag 6 oktober groots gevierd. Voor ESA Trucks een mooie aanleiding om een nieuwe DAF aan Martin van Dijk te overhandigen.

Martin van Dijk Logistics is gespecialiseerd in koel- en vriestransporten. Sinds de oprichting in 1993 rijdt het bedrijf met DAF trucks. Op zaterdag 6 oktober is het 25-jarig jubileum samen met familie, vrienden en relaties groots gevierd in de Pompstee te Roden.

In de afgelopen 20 jaar heeft ESA Trucks een meer dan goede relatie opgebouwd met Martin van Dijk Logistics en vele voertuigen geleverd. ESA Trucks mag zich dan ook met trots preferred supplier noemen van Martin van Dijk Logistics. Het 25-jarig jubileum was voor Klaas Elema, directeur van ESA Trucks, een mooie gelegenheid om een nieuwe DAF XF aan Martin van Dijk te overhandigen. ‘Het afleveren van een truck blijft altijd een speciaal moment’, vertelt Klaas Elema. ‘Maar om dit tijdens een jubileumfeest te mogen doen, is toch wel de kers op de taart’.

Met deze DAF XF 530 FTS Super Space Cab kiest Martin van Dijk voor de ‘International Truck of the Year 2018’. De truck is uitgerust met de krachtige PACCAR MX-13 motor met 530pk en Traxon automaat met 12 versnellingen. De truck, in de opvallende ‘JamaicaBlue’ kleur, is o.a. voorzien van een hydraulische bediende schuifkoppeling en dubbele luchthoorns. Met de Exclusive Line is ook het interieur van de truck zeer aantrekkelijk.

Nog wat foto’s uit de 25-jarige historie van Martin van Dijk:
DAF XF105
Volvo FH12 1st gen
DAF XF95

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *