Laatste Preproloog in Valkenswaard [200+ foto’s]

28 oktober 2018 werd op het Eurocircuit de Preproloog gehouden. Niet alleen voor Le Dakar, ook deelnemers aan de Africa Eco Race en Morocco Desert Challenge waren dit keer welkom. In verband met huilende omwonenden is het de laatste keer dat dit evenement zo groot georganiseerd kan worden op deze locatie. Er is dus een kans dat men moet verhuizen, de bezoekersaantallen moet beperken of zelfs helemaal moet stoppen. Maar voor het zo ver is, kunnen we eerst terug kijken op De editie van 2018, wat dus de peproloog voor 2019 is. Martijn Manrho zijn foto’s hebben jullie al gezien, nu zijn mijn eigen beelden aan de beurt. Eerst een uitgebreide ronde over de paddock, als je direct naar de actie wilt kun je beter vanaf beneden beginnen te kijken.
Nissan NavaraVW Transporter T6VW Transporter T6Mercedes-Benz SprinterToyota HiLuxToyota HiLuxMAN LEMercedes-Benz Atego MP1Iveco PowerstarRam 2500Toyota LandcruiserRallyRaid UK Desert WarriorBowler EXROnbekend pick upOnbekend ATVTerberg FM1350DAF CF serieDAF CF serieIveco TrakkerIveco TrakkerIveco TrakkerToyota HiLuxVolvo FH 3rd genScania 114RallyRaid UK Desert WarriorIveco EuroTechMAN TGS 1st genMAN KATScania eigenbouwDAF CF Euro 6Scania eigenbouwMercedes-Benz SprinterScania T-serieScania eigenbouwScania eigenbouwOnbekend ATVScania R620Scania eigenbouwToyota LandcruiserVW AmarokMercedes-Benz SprinterGINAF M3331GINAF M3331Dodge RamScania R-serie 2nd genToyota LandcruiserMercedes-Benz VarioMAN L2000Toyota LandcruiserCaterpillar onbekend/overigMercedes-Benz SprinterOnbekend onbekend/overigOnbekend onbekend/overigVolvo FH 3rd genDAF 65CFMercedes-Benz SprinterVolvo B10MMini onbekend/overigIveco PowerstarIveco PowerstarIveco PowerstarIveco PowerstarIveco PowerstarDAF XF Euro 6Toyota LandcruiserRenault MeerdereRenault SherpaDAF XF105Onbekend pick upMAN TGS 2nd genMAN TGS 2nd genMAN TGS 2nd genMAN TGEToyota LandcruiserDAF XF105GINAF X2222DAF LF45GINAF X2222GINAF M3331DAF CF85Volvo FM 2nd genOnbekend busScania S450Scania S450DAF CF Euro 6DAF CF Euro 6GINAF X2222DAF CF Euro 6Mercedes-Benz Atego MP1Mercedes-Benz Atego MP1Mercedes-Benz Atego MP1Mercedes-Benz ZetrosMercedes-Benz ZetrosSubaru onbekend/overigToyota HiLuxToyota HiLuxFord F150Ford F150Toyota LandcruiserGINAF M3331Piaggio Ape CarMercedes-Benz V-klasseMitsubishi PajeroRam 2500Toyota LandcruiserRallyRaid UK Desert WarriorYamaha onbekend/overigToyota LandcruiserMAN TGS 1st genRenault K-serieRenault T-serieHägglunds Bandvagn 206Nissan NavaraChevrolet Chevy VanMAN TGX 2nd genMAN TGS 2nd genMAN TGX 2nd genMAN TGX 2nd genMAN TGEMAN TGX 2nd genMAN TGX 2nd genVolvo 340
ACTIE!!!! Het blijft indrukwekkend een truck vlak voor je neus met alle wielen los van de grond te zien. Of een motorfiets natuurlijk.Toyota LandcruiserToyota LandcruiserToyota LandcruiserToyota LandcruiserOnbekend ATVRam 1500Ram 1500Ram 1500Ram 1500RallyRaid UK Desert WarriorFord F150Ford F150Ford F150Ford F150Suzuki onbekend/overigToyota HiLuxToyota HiLuxToyota HiLuxToyota HiLuxToyota HiLuxGINAF X2222Iveco TrakkerDAF CF Euro 6DAF CF Euro 6DAF CF Euro 6DAF CF Euro 6DAF CF Euro 6MAN TGS 1st genMAN TGS 1st genDAF CF serieDAF CF serieIveco PowerstarIveco PowerstarIveco PowerstarIveco PowerstarIveco PowerstarIveco PowerstarIveco PowerstarScania eigenbouwScania eigenbouwScania eigenbouwRenault K-serieRenault K-serieRenault K-serieDAF CF Euro 6GINAF X2222GINAF X2222Mercedes-Benz ZetrosMercedes-Benz ZetrosMAN TGS 2nd genMAN TGS 2nd genMAN TGS 2nd genRenault SherpaRenault SherpaRenault Sherpa
Nog meer foto’s kun je vinden op truckfan.nl en dakartrucks.nl.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *