Vissers Veluwse Fotorondjes: de binnenlanden van Terschuur en Barneveld


Erwin Visser: “Afgelopen vrijdag werdt er bij Walet de toet nu toe 5e FH4 geleverd de Against all odds een FH500 6×2 globetrotter met haakarm systeem. Maar zoals altijd werdt de auto vrijdagavond nat gemaakt en het was toch donker dus gingen we zaterdagmorgen op pad. Niet met 1 maar met 3 auto’s. Aangezien de Against all rules die eerder dit jaar geleverd is een nieuwe wandelende vloer gekregen had ging die ook mee. Ook de Black edition ging mee aangezien de chauffeur daar ook foto’s van hebben wou en het een oude bekende van mij is waar later een de levens van blog over komt. Voor de foto,s zijn we de binnenlanden van Terschuur en Barneveld ingeweest. Daarna nog een bakkie gedaan en de taart van Harbers verder opgemaakt.

Toen had ik nog een gat in de nogal drukke zaterdag dus besloot ik even bij Gerritse te gaan kijken, om vervolgens door te gaan naar 2 feestjes.

Afgelopen zondag ook nog even op pad geweest en nog wat leuke wagens op de foto kunnen zetten.”

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *