MDC ’17: Zoetaert en Bastion

Bij de Morocco Desert Challenge van 2017 trokken Zoetart (startnummer 303; Belgische Ford Ranger met de Portugezen Pedro de Uriarte en Jose Eduardo Vanzzini als crew) en Bastion (startnummer 305; Nederlandse Toyota HiLux met Maik Willems achter het stuur en Ed Wigman als navigator). Het team deed het goed: Willems werd tweede, Op 5 minuten en 37 seconden achter de Tsjechische winnaar Tomas Ourednicek. Ed Wigman kan blijkbaar niet alleen goed een snelle servicetruck besturen (bij Riwald Fast Assistance), maar is ook een goede navigator. Pedro de Uriarte werd vijfde. GINAF X2223GINAF X2223GINAF X2223GINAF X2223Toyota HiLuxFord RangerFord RangerFord RangerFord RangerToyota HiLuxToyota HiLuxToyota HiLuxToyota HiLux

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *