De rijdende rechter in Stiens

Citroën C4
Na een transfer een paar jaar geleden is ‘de rijdende rechter’ bij de NPO John Reid, een man die beroemd is geworden door vogels met piemels te tekenen. Maar voor mij blijft de échte rijdende rechter toch Meester Frank Visser. Het programma is nu bij SBS6 en heet ‘Meester Frank Visser doet uitspraak’. Maar Meester Visser blijft een rechter en zoals deze foto’s bewijzen rijdt hij ook nog steeds.
Citroën C4
De Citroën Grand C4 Spacetourer van dit programma stond vanmiddag, 26 november 2018, bij de Sint Vituskerk in Stiens. Meester Visser, Victor Brands, of de rest van de crew hebben we helaas niet gezien. Wel een ambtenaar met een meetlint, maar dat zegt ook niet alles natuurlijk. Wat de rechter kwam doen? Dat zien we ongetwijfeld binnenkort op SBS6. Of, als de verdachten in kwestie dwaas genoeg zijn (je weet het nooit in Stiens, de ‘vegan streaker’ woont er onder andere), op dumpert.
Citroën C4
Dit is mijn blogpost en hier zult u het mee moeten doen.

Update 11 december 2018: Hij is er weer! Dit keer met een Citroën C4 Picasso, bij Grand Café “De Smalle Brug”.
Citroën C4

Update 12 december: op dit moment staan er maar liefst 3 auto’s van het team bij De Smalle Brug. Het schijnt te gaan om een geschil tussen de bruidsmodezaak en een klant die niet betaalt.

Update 6 maart 2019: Vanavond om 21:30 op SBS6: Meester Frank Visser doet uitspraak over borsten die uit een trouwjurk floepten.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *