Walet’s Viking Fight – Erwin Visser

Iedereen die L. Walet en zn. kent, kent ze voornamelijk van hun DAF’s. Elke generatie van de 95 serie loopt er en daar worden volgend jaar 2 nieuwe generaties aan toegevoegd. Verder lopen er nog 5 Scania’s en zijn de Volvo’s aardig in opmars. Er liep al een Fh2 en 2 jaar geleden is er een gebruikte FH540 aangeschaft. De Viking later kwam daar de FH460 de Royal class achteraan. Om begin 2018 te starten met een nieuwe FH460 trekker voor het walking floor werk dat werdt de Against all Rules. Tegelijkertijd stond bij Harbers een FH460 voorloper op de bult de Kiek um Goan ex post en haveman. En afgelopen maand kwam de Against all Odds een FH500 haakarm wagen wat het totaal nu op 5 FH4’s brengt. Een mooi score verschillende wagens in een korte tijd.


Tekst en foto’s Erwin Visser.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *