De langste limousine ter wereld is een (afgrijselijke) Cadillac Eldorado

Cadillac onbekend/overig
Op de december-2018-veiling van Ritchie in Moerdijk gingen een aantal bijzondere voertuigen onder de hamer. De opvallendste was misschien wel een Cadillac Eldorado uit 1981, met een V8 motor op LPG. Deze is (of was op het moment dat de stickers geplakt werden) volgens het Guinness World Record Book de langste limousine ter wereld. De bouwer had volgens mij ook wat Guinness op bij het ontwerpen, het lijkt wel of de deuren en achterassen op willekeurige plaatsen er op geplakt zijn. De auto had in België dienst gedaan.
Cadillac onbekend/overigCadillac onbekend/overigCadillac onbekend/overigCadillac onbekend/overigCadillac onbekend/overigCadillac onbekend/overigCadillac onbekend/overigCadillac onbekend/overigCadillac onbekend/overigCadillac onbekend/overigCadillac onbekend/overigCadillac onbekend/overig

One Response

  1. Edwin 28 augustus 2020 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *