Nicolas N101 van binnen bekeken

Nicolas onbekend/overigEén van de bijzonderste, en in mijn ogen absoluut de gaafste, trucks die we in 2018 bij Kleyn Trucks verkocht hebben, is deze Nicolas N101. Een truck die zo zeldzaam is, dat ik oprecht lang op zoek moest naar het typeplaatje om er achter te komen wat het is. De verschillende componenten waren minder lastig te identificeren: de luchtgekoelde V10 turbodiesel komt van Deutz, de cabine komt van Magirus, die werd niet alleen door de torpedomodellen van dat merk gebruikt, maar ook bij de DAF N2800. Een Nigeriaanse klant geniet nu van deze in 1994 gebouwde ‘izeren lûkbealch’. Uiteraard heb ik de truck meerdere keren van binnen en buiten op de foto gezet. Nicolas onbekend/overigNicolas onbekend/overigNicolas onbekend/overigNicolas onbekend/overigNicolas onbekend/overigNicolas onbekend/overigNicolas onbekend/overigNicolas onbekend/overigNicolas onbekend/overigNicolas onbekend/overigNicolas onbekend/overigNicolas onbekend/overigNicolas onbekend/overigNicolas onbekend/overigNicolas onbekend/overigNicolas onbekend/overigNicolas onbekend/overigNicolas onbekend/overigNicolas onbekend/overigNicolas onbekend/overigNicolas onbekend/overigNicolas onbekend/overigNicolas onbekend/overigNicolas onbekend/overigNicolas onbekend/overigNicolas onbekend/overigNicolas onbekend/overigNicolas onbekend/overigNicolas onbekend/overigNicolas onbekend/overig

One Response

  1. Lucas Ensing 16 december 2018 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *