De PM-Stan van binnen bekeken

VW Crafter 1st gen
December 2007 was ik werkzaam bij Visser Carrosserie in Leeuwarden. Die bouwen niet alleen ambulances, maar ook brandweerwagens. Vlak voor aflevering van de VW Crafter aan Brandweer Het Bildt werd mij gevraagd er een aantal foto’s van te maken. Toen was de roepnaam nog PM-Stan (Personeel-materieelwagen Sint Annaparochie), tegenwoordig is het roepnummer 02-5001.VW Crafter 1st genVW Crafter 1st genVW Crafter 1st genVW Crafter 1st genVW Crafter 1st genVW Crafter 1st genVW Crafter 1st genVW Crafter 1st genVW Crafter 1st genVW Crafter 1st genVW Crafter 1st genVW Crafter 1st genVW Crafter 1st genVW Crafter 1st genVW Crafter 1st genVW Crafter 1st genVW Crafter 1st gen

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *