DAF XF voor Krol uit Easterlittens

Bedrijfswagen Service Friesland mocht op 6 december 2018 de sleutels overhandigen van een DAF XF 430 low deck truck chassis aan LGJ Krol Transport uit Easterlittens.
DAF XF Euro 6
DAF XF 430
De DAF XF 430 is in Briljant White geleverd. Met de kleurafwerking van het cabine interieur in Dark Sand en de decoratie kleur in Piano Black. Waarin een Luxury Air chauffeursstoel met een zwart Soft grip stuurwiel. De XF 430 heeft een Automatische temperatuurregeling met Airco. En een Standverwarming met restwarmtepomp en timer. Het dakluik is elektrisch bedienbaar en verder bezit de XF een Pollenfilter.

Communicatie en rijmanagement
Voor de communicatie en rijmanagement is een Fleet Connect Systeem connector ingebouwd en een voorbereiding voor MAUT. Verder is de DAF XF 430 uitgevoerd met een Adaptive Cruise Control met FCW en AEBS. En hiernaast een Predictive Cruise Control en een Driver Performance Assistent.

Uiteraard is er ook aan de veiligheid gedacht met een DAF Night Lock. Een Lane Departure Warning Systeem. En een voertuigstabiliteitsregeling (VSC) en achteruitrijsignalering. Voor de beveiliging is gekozen voor een SCM Alarmsysteem.

Aandrijflijn
De DAF XF 430 FAR 6×2 is uitgevoerd met een PACCAR MX-13 motor 315 k/W/428 pk. En voor het milieu een Euro 6 uitlaatemissie. Met een geautomatiseerde TraXon versnellingsbak en 12 versnellingen en MX-motorrem. De XF heeft twee aluminium brandstoftanks, waarvan de linker met 600 liter inhoud en de rechter 450 liter inhoud.
DAF XF Euro 6
De Laadbak is overgebouwd en gerevideerd door Hoekstra Truck en Trailer Service Grouw. Bedrijfswagen Service Friesland wenst LGJ Krol Transport heel veel succes en veilige kilometers toe.

Tekst: BSF.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *