[video] Bildtse lichtroute met trucks 2018


Nadat op 27 en 28 december 2018 duizenden personenwagens de route van verlichte boerderijen door Het Bildt hebben gereden, was het vanavond (29-12-2018) de beurt aan de trucks. Chauffeursvereniging Friesland organiseerde het hele gebeuren. Er waren zo’n 150 deelnemers. Ten minste, dat heb ik gehoord, ik heb ze niet nageteld. Het kostte in ieder geval 25 minuten voor alle trucks het WTC terrein in Leeuwarden af waren. Excuses voor het gehoest, gesnotter en getril, ziek zijn en in de kou filmen is niet de beste combinatie.


Volgens enkele omstanders was dit Piet Paulusma. Persoonlijk denk ik dat het zijn dochter is, maar ik kan er natuurlijk naast zitten.

Dit is maar een piepklein deel van de foto’s. De hele reeks komt morgen (zondag 30 december 2018) in de loop van de dag online op truckfan.nl. Daar kun je de hele reeks bekijken, of gemakkelijk en snel je eigen truck opzoeken.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *