Spectaculaire combinatie voor Bruil Beton & Mix BV

Bruil Beton & mix staat sinds jaar en dag synoniem voor transportbeton en droge mortels. Als marktleider in Midden-Nederland produceren en leveren zij een breed assortiment hoogwaardige, gecertificeerde transportbeton voor de Nederlandse ruwbouwmarkt en GWW-sector. Voor de logistieke ondersteuning, om haar producten dagelijks op locatie bij hun klanten aangevoerd te krijgen, bestaat het wagenpark van Bruil Beton & mix uit een gevarieerde mix van zorgvuldig uitgekozen materieel. Voor de liefhebbers van exceptioneel transport dan ook een ware lust voor het oog.
Kässbohrer oplegger
In verdere uitbreiding voor de activiteiten van het Bruil merk ‘Coba’ is er begin 2019 een spectaculaire nieuwe combinatie toegevoegd aan het wagenpark, bestaande uit een nieuwe DAF XF 480 FT trekker waarachter een Kässbohrer 35m3 SSL onderlosser is gekoppeld voor het transport van de droge mortels. De combinatie is geleverd in zorgvuldige samenspraak met TB Truck & Trailer Service, bekend als een van de grootste DAF dealers in Nederland. Tevens is de Van Tilburg-Bastianen Groep importeur voor Kässbohrer opleggers in Nederland en daarmee in staat om met beide specialisten, voor trekkend en rollend materiaal, de perfecte combinatie samen te stellen. Zo is het geheel, onder begeleiding van TB T&TS, voorzien van een Gardner Denver filter systeem en een Gollstein weegsysteem. Ook is zorgvuldig nagedacht over de afmetingen, waaronder de wielbasis, zodat een perfecte aslastverdeling wordt gevonden en het nuttig laadvermogen optimaal benut.
Kässbohrer oplegger
De combinatie is inmiddels volledig door Coba in gebruikgenomen en met succes, een tweede Bruil combinatie staat reeds in bestelling om binnen aanzienlijke levertijd ook aan het wagenpark toe te voegen.
Kässbohrer oplegger

NET ZO INTERESSANT

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *