Generations: Mercedes-Benz trucks bij Louw Spijkerman

Eén van de trouwste klanten van Mercedes-Benz trucks in Noord Nederland is Louw Spijkerman, met vestigingen in Kollum en Lauwersoog. Toen de Actros werd geïntrodceerd in 1996 was Spijkerman het eerste Friese bedrijf die er één kreeg, als ik het me goed kan herinneren. Hoe dan ook, alles bij elkaar levert het een mooie Generations op, verdeeld over verschillende gewichtsklassen, zodat de meeste modellen van de laatste jaren (Actros, Axor, Atego, zware Atego en SK ’94) vertegenwoordigd zijn.
Mercedes-Benz SK 94Mercedes-Benz SK 94.
Mercedes-Benz Atego MP1Mercedes-Benz Atego MP1.
Mercedes-Benz Axor MP2Mercedes-Benz Axor MP2.
Mercedes-Benz Axor MP2Mercedes-Benz Axor MP2.
Mercedes-Benz Atego MP3Mercedes-Benz Atego MP3.
Mercedes-Benz Actros MP4Mercedes-Benz Actros MP4.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *