Het werkzame leven van VN-37-GT

Zandbergen, huisvervoerder van Scania en vervoerder van vele andere fabrikanten had in vroeger dagen vele Scania’s in dienst.
Scania 113
De trucks waren oranje met witte en blauwe striping met de logo met de Z. (Vroeger zat er overigens nog een V in verwerkt van Voerman.) Op een gegeven moment in de negentiger jaren werd besloten om de nieuwe Scania’s van het bedrijf te spuiten in de blauwe kleur met rood, oranje en gele striping. Zoals op dat moment ook de racetruck van Zandbergen er uit zag. Echter kreeg een nieuw aangekochte Scania R113M380 met dagcabine in Streamline uitvoering toch de oranje kleur Alle overige trucks die hierna aangekocht werden toch gespoten in de nieuwe kleuren.
Scania 113
In de blog de levens van…. Zie je de werkzame leven van deze truck. De eerste foto nog zonder kenteken! Met neiuwe opbouw en zonder lichtbak op het dak.
Scania 113
Daarna twee foto’s uit zijn werkzame leven met een lichtbak en als laatste de wagen zoals deze stond bij Beers. Zonder opbouw, zonder lichtbak wachtend op een nieuwe eigenaar.
Scania 113
Tekst en foto’s Marco Havers.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *