Friesian Proms: Hengstenkeuring 2019


Iedereen die iets met Friese paarden heeft, is dit weekend in het WTC te Leeuwarden. Zelf vind ik het ook prachtige dieren, maar de voertuigen op de parking zijn misschien nog wel mooier.

Volvo FL 1st genVolvo FL 1st gen.
Volvo FL 2nd genVolvo FL 2nd gen.
MAN TGL 1st genMAN TGL 1st gen.VW AmarokVW Amarok.MAN L2000MAN L2000.Scania 94Scania 94.Mercedes-Benz SprinterMercedes-Benz Sprinter.MAN TGL 1st genMAN TGL 1st gen.Renault MasterRenault Master.Mercedes-Benz Axor MP2Mercedes-Benz Axor MP2.DAF 1900DAF 1900.MAN L2000MAN L2000.DAF LF45DAF LF45.VW Transporter T5VW Transporter T5.Mitsubishi OutlanderMitsubishi Outlander.
VW Crafter 1st genXX-Trail O2-2

VW Crafter 1st gen en XX-Trail O2-2 van de ganzenfanfare.Mercedes-Benz GLKMercedes-Benz GLK.Mercedes-Benz SprinterMercedes-Benz Sprinter.Nissan PatrolNissan Patrol.MAN TGM 1st genMAN TGM 1st gen.DAF LF45DAF LF45.Renault MasterRenault Master.Mercedes-Benz VarioMercedes-Benz Vario.Scania T93Scania T93Scania T93.Bücker CarelinerBücker Careliner.VW CaddyVW Caddy.Ford KugaFord Kuga.VW Crafter 2nd genVW Crafter 2nd gen.Chrysler PT CruiserChrysler PT Cruiser.Ford RangerFord Ranger.Iveco DailyIveco Daily.Peugeot BoxerPeugeot Boxer.Renault MasterRenault Master.Renault MasterRenault Master.Renault MasterRenault Master.Volvo FL 1st genVolvo FL 1st gen.Volvo FM7Volvo FM7.Mercedes-Benz EcolinerMercedes-Benz Ecoliner.Mercedes-Benz Bremer (TN/T1)Mercedes-Benz Bremer (TN/T1).Renault MasterParadiso aanhangwagenParadiso aanhangwagenParadiso aanhangwagen achter een Renault Master.Peugeot ExpertPeugeot Expert.DAF 75DAF 75.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *