Bergers en blauw licht am Ring 2018

Zonder bergers, het Rode Kruis, politie, brandweer, safetycars en de diverse andere hulpdiensten geen Truck Grand Prix op de Nürburgring…
VW Transporter T6VW Transporter T6.VW GolfVW Golf.Mercedes-Benz SprinterMercedes-Benz Sprinter.Volvo FH 4th genVolvo FH 4th gen.VW TouaregVW Touareg.MAN M90MAN M90.MAN L2000MAN L2000.Skoda YetiSkoda Yeti.Ford Transit CustomFord Transit Custom.Nissan onbekend/overigNissan GT-R.MAN TGAMAN TGA.Ram 1500Ram 1500.Volvo FL 2nd genVolvo FL 2nd gen.Mercedes-Benz Actros MP4Mercedes-Benz Actros MP4.Mercedes-Benz SprinterMercedes-Benz Sprinter.DAF XF105MAN TGS 2nd genDAF XF105.Mercedes-Benz SK 94Mercedes-Benz SK 94.

In Amerika is blauw licht rood, over de aanwezige rood licht voertuigen komt nog een eigen blogpost.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *