Eerste busberging voor Hooikammer’s ‘Beast’

VDL Citea
Vanochtend kreeg ik een SMS van mijn broer dat er voor mijn huis een bus in de berm zou liggen. Na een korte check op Omrop Fryslân zag ik dat er inderdaad een busje tegen een bus aan was gereden op zo’n 50 meter bij mijn huis vandaan. Ik had ook naar buiten kunnen kijken dus, genoeg oranje lampen. Toen ik op de plekdes onheils aan kwam, was het kleine busje al geborgen en werd de VDL Citea van Arriva net op eigen kracht bij het tankstation neer gezet. Het is bij mij niet bekend of er gewonden zijn gevallen, maar de materiële schade is groot. VDL CiteaVDL CiteaVDL CiteaVDL CiteaVDL CiteaVDL CiteaVW TouranVW Amarok
Vlak na mij was ook Hooikammer al ter plekke, met de prachtige nieuwe DAF XF. Nadat die bij zijn eerste inzet al op de blog stond, hadden we nu de primeur van zijn eerste busberging. DAF XF Euro 6DAF XF Euro 6DAF XF Euro 6DAF XF Euro 6DAF XF Euro 6DAF XF Euro 6DAF XF Euro 6VDL CiteaVDL CiteaDAF XF Euro 6DAF XF Euro 6DAF XF Euro 6DAF XF Euro 6DAF XF Euro 6DAF XF Euro 6VDL CiteaDAF XF Euro 6VDL Citea

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *