Racing Expo 2019

Vandaag en morgen (26 en 27 januari 2019) wordt in het WTC te Leeuwarden de Racing Expo georganiseerd, volgens het bekende recept. Een hal vol autosport, een hal vol gestylede auto’s, een hal vol actie en een hal met het rennerskwartier voor iedereen die aan de actie deelneemt. Ik zla met de deur in huis vallen: ik vondhet een minder geslaagde editie dan vorige jaren. In de autosporthal geen offroadsport te bekennen en ook geen truckrace, toch wel de sportenwaar ik voor kom. Jammer dat de verenigingen, teams en sponsoren op dit vlak af zijn gehaakt. In de stylinghal waren op zaterdagochtend een aantal lege plekken, waarschijnlijk door de ijzel van gisteravond en middag, waar iedereen af werd geraden de weg op te gaan. Hopelijk worden deze plekken nog opgevuld. Maar het moiste van alles is en blijft de Live Action Arena, dat maakte alles weer goed! Nergens zie je zo veel takken van autosport zo snel achter elkaar in actie, recht voor je neus. Heerlijk! En precies dit is niet goed in beeld te vangen. Dit moet je niet alleen zien, maar ook horen, ruiken, en ja zelfs voelen en proeven! Dus, net stinne, derhinne!

Meer foto’s van de racetransporters vind je op truckfan.nl.

One Response

  1. Jan Clevering 27 januari 2019 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *