Nee, ik heb mijn auto niet overgespoten


Het zal sommige mensen in de regio opgevallen zijn: ik rijd niet meer in een rode Saab 9-3… Maar in een zwarte Saab 9-3! Vorige week ging de dynamo van de rode kapot. Natuurlijk op een beroerd moment, vlak voor een belangrijke afspraak. Bij Wassenaar kon ik direct terecht, maar ze keken wel even of de 9-3 überhaupt wel door de APK zou komen, die er aan zat te komen. Het zou natuurlijk zonde zijn om er een duur onderdeel in de plaatsen en de auto een week later af te keuren voor de APK. En daar ben ik blij om, de kosten om door de APK te komen waren flink meer dan wat de 9-3 me een jaar terug gekost heeft. Maar er was meteen ook een oplossing gevonden. Er stond nog een vrijwel identieke 9-3 te koop bij Wassenaar. Zelfde heerlijke (2,2 liter turbodiesel) motor. Wel een luxere uitvoering (leren interieur met eierwarmers!), anderhalve ton meer op de teller en een ander kleurtje dus. Deze moet het minstens een half jaar vol gaan houden, tot hier weer de APK aan zit te komen, maar hopelijk gaat hij nog (veel) langer mee.
Saab 9-3Saab 9-3Saab 9-3Saab 9-3Saab 9-3
En de rode? Ik mis hem toch wel… Gelukkig hebben we de foto’s nog! En met de onderdelen van deze kan menig Friese 9-3 op de weg blijven.
Saab 9-3Saab 9-3Saab 9-3Saab 9-3Saab 9-3Saab 9-3Scania meerdereScania meerdereSaab 9-3Saab 9-3Saab 9-3Saab 9-3
Dit bericht is niet gesponsord, ik ben oprecht erg blij met de auto.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *