De Truckspotter – Rondje Ottoland

Van februari 2000 tot en met maart 2012 woonde ik (Jaco Terlouw, red) in de Alblasserwaardse plaats Ottoland. Als lintbebouwingsdorp kent Ottoland één doorgaande weg; aan de westelijke kant van de Jacobsbrug ‘A’ genoemd en aan de oostelijke zijde van dezelfde brug ‘ B’. Twee kleine wijken liggen zowel voor als na de brug aan de noordzijde van de doorgaande weg.

De transportbedrijven zijn redelijk verspreid tussen de bebouwing, zowel binnen als buiten de bebouwde kom. Af en toe maakte ik een foto van één van de trucks in Ottoland. Nu, ruim zes jaar na mijn verhuizing naar dorp vier kilometer verderop, kijk ik naar een interessant stuk transportgeschiedenis.

Mis je Alb. Swijnenburg Transport in deze blog? Dat klopt! Dit bedrijf kreeg twee eigen blogs van mij.
DAF A1600
DAF CF85
Volvo FH12 2nd gen
Scania 144
DAF XF105
DAF XF105
DAF XF95
DAF XF95
Scania 124
Mercedes-Benz Sprinter
Mercedes-Benz Actros MP2
Mercedes-Benz Actros MP1
Mercedes-Benz Actros MP1
DAF 95XF
DAF CF85
DAF CF85
DAF CF85
DAF 95XF
DAF 85CF

One Response

  1. jan willem hebers 11 februari 2019 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *