Nieuwe DAF CF voor Wijnsma

DAF CF Euro 6Op vrijdagmiddag 15 februari 2019 heeft Heine de Vries van DAF dealer BSF deze prachtige nieuwe DAF CF Euro 6 afgeleverd aan Lolkje en Jan Wijnsma. Veel veilige en winstgevende kilometers toegewenst aan fa. Wijnsma en chauffeur Sipko!DAF CF Euro 6
Het prachtige spuitwerkis uitgevoerd door ESA in Marum. VDL in Hapert nam de opbouw van het containersysteem voor haar rekening. Af fabriek is de CF exclusief en luxe uitgevoerd, Vaex heeft daarbij nog de puntjes op de i gezet.
DAF CF Euro 6
De DAF CF 480 FAN 6×2 Space Cab is uitgevoerd met een PACCAR MX-13 motor met 355 kW/480 pk en een Euro 6 uitlaatemissie. Deze is gekoppeld aan een Automatische TraXon versnellingsbak met 12 versnellingen en een handmatige bediening, Full-versie, met een distributie pto waardoor het werken met een container auto bijzonder vlot verloopt.
DAF CF Euro 6

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *