Beetgumer vestiging M.S. de Vries verhuist naar Leeuwarden


Nu is er nog weinig te zien, maar eind 2020 is op deze locatie een prachtig nieuwe pand van Volvo- en Renault-dealer M.S. de Vries. Waar dit is? Industrieterrein Zwette V, in Leeuwarden, een zichtlocatie aan de Haak om Leeuwarden. Op dit moment zit op dit stukje alleen maar het pakkettensorteercentrum van PostNL, maar ook een ander Waadhoekster bedrijf heeft aangekondigd hier naar toe te verhuizen: heftruckhandelaar Siderius, samen met zusterbedrijf Bultena verreikerverhuur.
Volvo Meerdere
Volvo Meerdere
Volvo Meerdere
De oude vestiging in Bitgum, zoals hierboven afgebeeld, zal verdwijnen. LVS, het moederbedrijf van M.S. de Vries zoekt nog een huurder voor dit pand voor de komende zeven jaar. Ook buurman Weidelco zal binnenkort verhuizen naar Leeuwarden. Een aderlating voor het dorp, dat in korte tijd twee van haar grootste werkgevers verliest. De Heerenveense vestiging van M.S. de Vries zal gewoon blijven bestaan.

In Leeuwarden is op deze manier een mooi cluster van truckdealerbedrijven aan het onstaan. Van de zeven grote merken zijn alleen de beide Traton merken, Scania en MAN, niet op De Zwette in Leeuwarden vertegenwoordigd.

One Response

  1. T G Holwerda 17 februari 2019 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *