Prachtige nieuwe Actros voor Steenhandel Boonstra


Afgelopen vrijdag, 15 februari 2019, heeft Bart Stobbe van Wensink een prachtige Mercedes-Benz Actros 1845LS trekker afgeleverd aan Steenhandel Boonstra.

De 230 centimeter brede cabine met 17 centimeter hoge motortunel is, net als de bumper, spatborden, zijskirts, fenders en dakspoiler in obsidiaan zwart metallic gespoten. De grill in parelzilver metallic, met een verlichte Mercedes-ster als kers op de taart.

De tuck zit bomvol handige en comfortabele accecoires, zoals Alcoa-Dura-Bright velgen, zijskirts, luchthoorns op cabinedak, volledig lederen bekleding, Ambiente sfeerverlichting, DAB+ radio, koelkast, tranplaat over het chassis, een Corner-Eye camerasysteem, High bar met 4 verstralers, 3 witte leds en 2 oranje leds, Low bar met 4 verstralers en 3 witte leds en een witte zwaailampbak.

De Actros wordt ingezet voor stenentransport, daarvoor is ook een nieuwe 3 assige stenentrailer met verrijdbare kraan aangeschaft, deze wordt eind februari afgeleverd als alles goed gaat.

Hierbij wil ik chauffeur is Andries van de Veen en Steenhandel Boonstra veel veilige en winstgevende kilometers toewensen met hun prachtige nieuwe combinatie.

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *