Vissers Veluwse Fotorondjes: 2-3-2019

Erwin Visser: “Meestal op vrijdagmiddag doe ik een biertje bij een maat van me en als de tijd het toelaat ga ik even verderop kijken.
Dit is meestal bij Walet omdat het een gezellig bedrijf en er altijd lekker nagepraat word op de vrijdag.
Dit was afgelopen vrijdag net zo . Toevallig kwam Remco ook binnen 1 van de terreinjongens bij De Haan.
Aangezien het zaterdag niet echt lekker weer beloofde te worden om aan de Citta te sleutelen (die wil ik een nieuwe look geven) en heb geen ruimte om het binnen te doen dus dat wacht maar even.
Zo besproken die avond en Tevens Ricardo geappt 1 van de chauffeurs daar ook een bekende aangezien die ook bij de S.T.N zit stichting truckers Nijkerkerveen en die had wel intresse , dus zaterdagmorgen daar afgesproken en een bakkie gedaan. Ondertussen werd de auto gewassen en werd er gekeken welke trailer er meeging .
Er werd besloten om toch de nieuwe broshuis mee te nemen de polder in.
Ondertussen had Ricardo zijn Vader Rijk op de hoogte gebracht van hoe en wat en die had ook wel intresse om dan ook gelijk foto,s te maken,
Ook samen voor de auto aangezien ze samen bij Van Maanen speciaal transport gedaan hebben en Ricardo heeft het vak daar geleerd dus dat was een mooie bijkomstigheid. En ze kende me me ook al van die tijd omdat ik toen tijden foto,s gemaakt heb met het binnenrijden op vrijdag.
Een paar uur verder nog wat nagepraat en daarna heb ik nog even een bakje gedaan bij Walet en daar nog het een en ander vastgelegd.
Zo vloog het weekend weer om en mooie unieke plaatjes verder.”

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *