Martin Oosterman op Cuba-vakantie

“Hoi Alex. Hierbij alle door mij op de foto gezette voertuigen op Cuba. Helaas heb ik geen ex NL voertuigen kunnen fotograferen omdat ik zelf afhankelijk was van de bus waarmee we door het hele land zijn gereisd. Ik hoop dat je er een leuke blog over kunt maken. Groetjes Martin Oosterman.” Natuurlijk kan ik daar een leuke blog van maken! Martin, bedankt!!


Ford overig/onbekendChevrolet onbekend/overigOnbekend pick upLada 2105Roman onbekend/overig
Jeep onbekend/overigUral onbekend/overigPeugeot 504Peugeot 504Ural onbekend/overigFord EconolineMG onbekend/overigMoskvich 2141Suzuki JimnyOnbekend Onbekend

CNHTC onbekend/overigMAZ onbekend/overigKamaz  4326Onbekend busOnbekend onbekend/overigZIL 130Moskvich 2141Jeep onbekend/overig

Yutong busJeep onbekend/overigMoskvich 2141ZIL 130GAZ 66Hino onbekend/overigUAZ 469ZIL 130Onbekend pick upVW Transporter T2KIA RetonaJAC GallopJAC GallopXCMG T380Maxus EV80Onbekend onbekend/overigGAZ 69Hyundai HD-serieMAZ onbekend/overigOnbekend busOnbekend onbekend/overigOnbekend Vrachtwagen

Dotto toeristentreinOnbekend pick upUAZ 469Onbekend onbekend/overigLada Niva (VAZ-2121)Jawa 350Kamaz  5410Onbekend busJMC onbekend/overigRenault FluenceChevrolet onbekend/overigRenault FluenceToyota LandcruiserOnbekend busJeep onbekend/overigOnbekend busOnbekend busOnbekend onbekend/overig

Sinotruck HowoSinotruck HowoOnbekend onbekend/overigOnbekend onbekend/overigLada Niva (VAZ-2121)DongFeng onbekend/overig

CNHTC onbekend/overigCNHTC onbekend/overigmack CSOnbekend onbekend/overigGAZ GazelleYutong busHyundai H100Onbekend OnbekendToyota onbekend/overigAudi onbekend/overigMercedes-Benz MB140Ford overig/onbekendFord overig/onbekend
Van sommige extra speciale voertuigen heeft Martin meerdere foto’s gemaakt. Die krijgen de komende tijd eigen blogjes.

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *