Eerste Mercedes-Benz Actros voor Palty

Mede door de actie voor gratis vier jaar aandrijflijngarantie heeft Palty Dronten voor het eerst voor een Mercedes-Benz Actros gekozen.
Mercedes-Benz Actros MP4
Het voertuig is onlangs geleverd door Wensink Harderwijk. Het betreft een Actros 1836LL. Dit voertuig heeft standaard luchtgeveerde assen voor en achter en een lage opbouwhoogte. Bij De Poel Carrosseriebouw in Emmen is het chassis voorzien van een BDF berry opbouw met onderschuif laadklep.
Mercedes-Benz Actros MP4
Ook aan de chauffeur is gedacht want het voertuig heeft de laagst leverbare instap en is voorzien van de slaapcabine met standverwarming, airco, luxe luchtgeveerde chauffeursstoel, koelkast en een origineel truck navigatiesysteem.
Mercedes-Benz Actros MP4
Palty is een familiebedrijf gevestigd te Dronten. Het bedrijf werd in de jaren 50 opgericht en heeft zich in de afgelopen jaren ontwikkeld tot een volwaardige internationale partner voor de meubel- en beddingindustrie. Met eigen transport beleveren zij Noordwest Europa en Engeland.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *