Wim van den Brink mag met verse G gaan rijden bij De Haan

Zaterdag 19 januari 2019 kwam Wim van den Brink (brinky) met een topspot om de hoek zetten die bij menig een de lampjes liet branden, althans bij mij (Erwn Visser, red.) wel, aangezien deze groene G highline bij mij in de wijk opdook. Nu dus een goede 2 maanden verder is afgelopen vrijdag deze full option G geleverd bij firma G.L. de Haan uit Nijkerk.

Aangezien ik er zelf ook meer actiever ben dan voorgaande jaren was ik al ruim op tijd op de hoogte gehouden,
afgelopen vrijdag is deze wagen geleverd en meteen natgemaakt met een gezellig avondje tevens ook tijd om bij te praten met nog wat chauffeurs die ik al even niet meer gezien heb na de van Maanen tijd. Ook kreeg ik van Wim te horen dat Hendrik Veldhuizen ook plaatjes kwam maken tevens zijn we zelf elkaar leren kennen via meerdere fora
en hebben alle 3 goedlopende facebook fotopagina’s, een mooi bijkomend feitje is dat Brinky als verassing van firma de Haan zijn eigen naam vermelding op de ramen en spatlap gehad heeft.

Na een bakje zijn we in de auto gestapt en zijn lekker een paar uur wezen buitenspelen in het mooie weer en op mooie fotolocaties geweest.

Na het foto’s maken hebben we de bakken gewisseld en zijn naar de zaak gegaan om afscheid te nemen na weer een mooi ochtendje op de Veluwe.

Tekst en foto’s Erwin Visser.

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *