Suzuki Jimny verjaardagscadeau voor 90-jarige

Een bijzondere leeftijd vraagt om een bijzonder verjaardagscadeau. Op de negentigste verjaardag van architect Rob Ubachs verraste zijn zoon hem met het ultieme cadeau: een gloednieuwe Suzuki Jimny.
Suzuki Jimny
Bij Chateau St. Gerlach in het Limburgse Valkenburg werd de negentigjarige Rob Ubachs verrast door zijn zoon Maurice Ubachs, eigenaar van een 4×4 speciaalzaak in Valkenburg. In het bijzijn van het volledige team onthulde Maurice Ubachs zijn grootse verjaardagscadeau voor zijn vader: een Jimny 1.5 Stijl Automaat, in de kleur Medium Gray. Zichtbaar ontroerd nam Ubachs de sleutels in ontvangst van zijn trotse zoon.
Suzuki Jimny
Eens een Suzuki…
Rob Ubachs is al jaren op rij een trouwe Suzuki-rijder. Zo bezat hij een van de eerste Suzuki LJ80’s van Nederland en was hij er ook bij de introductie van de vorige Jimny (JB43) in 1998 vroeg bij. Op dit moment rijdt Ubachs zijn tweede Jimny JB43, een van de eerste exemplaren met een automatische versnellingsbak. Ook voor de nieuwe Jimny werd gekozen voor een exemplaar met een automatische versnellingsbak, de állereerste van Nederland.
Suzuki Jimny
Speciale bestelling
De Jimny met automatische versnellingsbak staat niet in de officiële prijslijst, maar is wel op speciale bestelling leverbaar.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *