[video] Twee Expandables naar Morocco Desert Challenge

DAF XF Euro 6
Na de zware Dakar is Becx Competition alweer druk aan het werk om zich te oriënteren voor dit seizoen. Allereerst moet daarvoor het materiaal weer op orde worden gemaakt. De MitJet heeft het zwaar gehad in januari en daarvoor is nog wel even tijd nodig. Maar de Expandable heeft zich bewezen als betrouwbaar en uiterst functioneel. Vandaar dat de Expandable naar de Morocco Desert Challenge gaat als PC Course en… een tweede Expandable gaat mee!
DAF XF Euro 6
Michiel Becx is daar dan ook enorm trots op: “Twee Expandables als hoofdkwartier in een van de grootste Cross Country rally’s, dat is geweldig! Helaas kunnen we zelf niet meerijden, want de MitJet is nog niet klaar. Maar ik ben toch blij dat wij als Becx Competition bij kunnen dragen aan deze fantastische wedstrijd. Op dit moment bereid ik me voor op de WRC Rally in Finland, een van de dikste rally’s op de WRC kalender. Weliswaar een compleet andere discipline, maar ook heel leuk om te doen.”

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *