Nieuwe Tekno modellen week 16 2019

Vanaf vandaag zijn er weer een paar hele mooie nieuwe modellen te koop bij Tekno. Via tekno.nl zijn deze te bestellen.

MT.

Weeda.Husmann.

MRSQ.

Daarnaast zijn er ook enkele modellen aangekondigd die er aan zitten te komen en nu al gereserveerd kunnen worden:

Boots.


Henrik Eeg.

Langtransport.

Om de herinneringen aan de bijzondere trucks uit de geschiedenis van Truckstar levend te houden, brengt Tekno onder de naam Truckstar Legends in samenwerking met Truckstar een serie unieke en exclusieve miniatuurmodellen op de markt. Denk daarbij aan blikvangers, winnaars van de Mooiste Truck van Nederland en andere legendarische showtrucks. We trappen af met de bekende Mack F700 van Bootstrans. Het tweede model wordt de T142 van Maru / Widatrans en als derde in de Legends serie volgt de DAF 3600 van De Drieban Transport.


Nieuwsgierig naar wat er allemaal nog meer komt in de Truckstar Legends reeks? We lichten alvast een tipje van de sluier op. Reken in 2020 in ieder geval op de Scania T142H Kikkermobiel van Maru Transport en de DAF 3600 van De Drieban Transport uit Hem. Het is de bedoeling dat wij twee modellen per jaar gaan uitbrengen. Mis er dus geen één en bestel nu de eerste.

Deze blogpost is mede mogelijk gemaakt door Tekno.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *