[video] Oldtimerdei Koningsdag Minnertsga 2019


Vandaag, 27 april 2019, werd weer de traditionele oldtimerdag in Minnertsga op Koningsdag georganiseerd. Dit keer voor het eerst niet op het industrieterrein, aar op de sportvelden. Het evenement was daardoor wel een stuk kleiner, en viel me daardoor wat tegen in vergelijking met andere jaren. Dat kan natuurlijk ook andere oorzaken hebben (het weer, misschien was ik te vroeg, mijn aversie van sportvelden tegenover mijn liefde voor industrieterreinen), maar het is wel jammer. Overigens was ik ook even op de oude locatie van het festival, om de Volvo FH van B. de Haan op de foto te zette (daarover maandag meer), daar kwamen ook diverse mensen langs, die zoekend en verbaasd om zich heen keken en vervolgens weer weg reden, de borden met pijlen richting de nieuwe locatie vielen blijkbaar niet goed op. Maar toch is het fijn dat er een oldtimer-evenement in de buurt is! Dank aan de organisatie en de mensen die er wél waren. Maar ik hoop heel hard dat het weer terug kan naar de oude locatie.

Scania meerdereScania R410 (new)Chevrolet onbekend/overigMercedes-Benz LPVolvo F88Scania 111Unimog 401Unimog 401

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *