6 juli is het feest! 35 jaar Chauffeurs Vereniging Friesland

Volvo FH 4th genOp zaterdag 06 juli 2019 organiseert de Chauffeurs Vereniging Friesland (CVF) een groot chauffeursevenement op het Wilhelminaplein (Zaailand) in de binnenstad van Leeuwarden.
DAF XF Euro 6
Het is feest !
2019 is namelijk het jaar dat onze vereniging 35 jaar bestaat en dit willen we niet onopgemerkt voorbij laten gaan, daarom maken we er iets speciaals van. Dit jaar hebben we het open Nederlands kampioenschap ehendigheidswedstrijden onder auspiciën van BCN, beter bekend als Beroeps Chauffeurs Nederland. Dit doen we met moderne euro 6 trucks in diverse categorieën en een bus. Bij de behendigheidswedstrijden voor beroepschauffeurs kunnen punten worden verdiend om mee te kunnen doen aan de Wereld Kampioenschappen Behendigheidswedstrijden,
de dagwinnaar wint de PAX – wisselbokaal. Beschikbaar gesteld door PAX Bouw- en Industrieservice te Heerenveen.
Alle eersten per categorie plaatsen zich voor het WK, dit kan omdat de CVF lid is van B.C.N. en B.C.N. is weer lid van de U.I.C.R. (Union Internationale des Chauffeurs Routiers), een internationale organisatie die het WK organiseert.
DAF XF Euro 6
Bij al onze wedstrijden zijn mooie bekers en prijzen te winnen. Ook hebben we als CVF in totaal 3 eigen truckopleggers. Al deze voertuigen zijn bijna dagelijks onderweg om voorlichting te geven aan (hoofdzakelijk) schoolkinderen over gevaarlijke verkeerssituaties en met name de ‘Dode Hoek’ van vrachtauto’s, bussen en ander zwaar verkeer.
Scania L81
Onze vrachtwagens staan ook op het plein, één van de auto’s is ingericht voor ons Veilig Verkeers Project (VVP). De andere auto is de ontvangst auto waar een heerlijk kopje koffie of thee te verkrijgen is en onze wel bekende rode Scania (oldtimer) zal als jury auto dienst doen bij de behendigheidswedstrijden.
Volvo FH 4th gen
Voor de kinderen hebben we een behendigheidsbaan uitgelegd, zij zullen deze behendigheidsbaan te lijf gaan met trapskelters. Ook hier zijn mooie bekers en prijzen te winnen.
DAF XF Euro 6
De dag zal omlijst worden door een commentator die muziek maar ook interviews afneemt met de beroepschauffeurs die aan de behendigheidswedstrijden mee doen en in de middag zal het Leeuwarder Shantykoor ook een aantal optredens verzorgen.
Volvo FH 4th gen
De dag begint om 09:00 uur en zal rond 17:00 uur afgesloten worden met het bekend maken van de prijs winnaars. De toegang is gratis, iedereen is van harte welkom op het Wilhelminaplein
(Zaailand) te Leeuwarden.DAF XF Euro 6

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *