Nieuwe Scania R520 voor Henri van Harten


Een paar weken terug kreeg ik (Erwin Visser, red.) de uitnodiging om bij Henri van Harten zijn nieuwe Scania R520 nat te maken en tevens foto,s te maken. Dit ging afgelopen zaterdag gebeuren. Henri belde mij in de ochtend om te kijken hoe laat en waar, aangezien ik bij Vlastuin in Renswoude bezig was met de groep vrienden die ook de caravanrace organiseren was ik in de buurt. Voordeel daarvan was dat Wilco den Hartog, de huisfotograaf van Vlastuin, ook bezig was en de auto van Henri ook op de foto moest zetten, dit kwam zowel voor Henri en mij mooi in de tijd uit dus hadden we 3 vliegen in 1 klap te pakken. Na de foto’s te maken nog even geholpen in Renswoude om daarna even een half uurtje mijn neus te laten zien op de Wsi dag in Ede, om vervolgens naar Henri te gaan om de mooie R520 nat te maken. Na een paar uur gezelligheid ben ik naar Leende gegaan voor een mooi avondje Truckpulling (dat verslag komt woensdagochtend op de blog) en toen was het weekend alweer om zo’n beetje.


Tekst en foto’s Erwin Visser.

One Response

  1. Lucas Ensing 13 mei 2019 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *