[video] Red Mack Tour door Fryslân


Afgelopen weekend (18 en 19 mei 2019) werd de Red Mack Tour georganiseerd, waarbij een groep Macks, aangevuld met een paar andere hele mooie trucks, twee rondjes door Fryslân reed. Op zondagochtend was men te gast bij Yntema carrosseriebouw in Heerenveen. Voor mij een mooie gelegenheid wat foto’s en filmpjes te maken! Heel veel dank aan de organisatie voor het organiseren en de informatie over routes en tijden, de deelnemers voor hun deelname en de collega truckspotters voor de gezelligheid!
mack R-seriemack F-seriemack G75mack LTmack Bmack Bmack RW (Superliner)mack R-seriemack RW (Superliner)mack Juniormack MH (Ultraliner)Autocar DC-seriemack LTLNooteboom diepladermack RW (Superliner)mack F-seriemack R-seriemack F-serieVolvo VNmack F-seriePeterbilt 359mack C600Ford D-seriemack meerderemack F-seriemack meerderemack meerdereVolvo VNmack Juniormack R-seriemack RW (Superliner)mack meerderemack meerderemack Bmack MH (Ultraliner)mack Bmack RW (Superliner)Ford D-seriemack F-seriemack meerdereAutocar DC-seriemack F-seriemack Bmack R-seriemack F-seriemack F-seriemack MH (Ultraliner)mack Bmack RW (Superliner)mack F-seriemack BAutocar DC-seriemack R-seriemack RW (Superliner)Volvo VNmack C600Peterbilt 359mack LTLmack G75mack F-seriemack RW (Superliner)mack LTFord D-serie

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *