Truck in de berm in Menaldum

Komend weekend zijn de keatsdagen in Menaldum. Een dorpsfeest kan natuurlijk niet zonder goede tent, maar die tent moest dit keer een hindernis nemen onderweg naar het kaatsveld. Op een smal pad met een zachte berm is het erg gemakkelijk om weg te zakken, dat kan de beste overkomen (zo bleek nu ook maar weer ­čśë ), als je een centimeter te veel richting de sloot gaat, dan ga je. Als dat dan langs de hoofdweg vaneen dorp is, speel je jezelf wel onbedoeld in de kijker. Gelukkig is de schade zeer beperkt gebleven, Broekhuizen heeft de truck zonder kleerscheuren weer op het rechte pad gekregen. Volvo FH 2nd genVolvo FH 2nd genVolvo FH 2nd genVolvo FH 2nd genDAF 95DAF 95DAF 95Scania 124

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *