Zaterdag 15 juni 2019: 11e Truckfestival Burdaard


Stichting Truckfestival Burdaard (STB), is weer klaar voor het 11e TRUCKFESTIVAL BURDAARD.

Op zaterdag 15 juni 2019 staat Burdaard weer vol met glimmende trucks, oldtimers trucks, telescoopkranen, marktkramen ed. Deze dag zal beginnen met een toertocht in konvooi van alle deelnemende trucks, start v.a. 9.00 uur. De route gaat vanaf Burdaard via de Zuidermiedweg door Hallum, Marrum, Ferwert, Blije, Holwerd via Bornwerd door Lichtaard, Reitsum, Ginnum weer via de Wierewei naar Bartlehiem terug naar Burdaard. H & S Verkeersservice uit Joure zal het convooi, gratis, begeleiden.. Alle deelnemende chauffeurs ontvangen een z.g.n. “kadootsje taske” en een hele mooie herrineringsvaan, en worden verwelkomt met een bakje koffie.

Vanaf 9.30 uur beginnen de andere evenementen zoals een braderie/vlooien/chauffeursmarkt, ∞ mooiste truck/oldtimer verkiezing, ∞ Crarsh Tender van de vliegbasis ∞ rc bestuurde modellen schaal 1:6 en 1:8, ∞ zelf rijden met een truck van WAGENAAR HALLUM. ∞ voor de kinderen luchtkussen, klimkussen, waterballen en ponycycles ∞ De Politie ∞ zelf met een echte 60 tons telescoopkraan, van kraanbedrijf Kielstra Heerenveen, een HIJSJE doen, natuurlijk onder toezicht van erkende instructeurs van ATO BEDRIJFSTRAININGEN. ∞ De CHAUFFEURS VERENIGING FRIESLAND komt met een oplegger om op verschillende manieren u de gevaren in het verkeer te laten zien ∞ Ook de truckdealers van DAF, TATRA, VOLVO, SCANIA, RENAULT, MERCEDES EN M.A.N. zullen aanwezig zijn ∞ LIVE, “TRUCK RADIO BURDAARD” op 14 juni live uitzending, op de FM, met het volgen van de opbouw e.a. werkzaamheden en intervieuws voor het truckfestival. 15 JUNI de hele dag LIVE uitzending v.a. het truckfestival met nieuws v.a. het festival, ook tijdens het konvooi en intervieuws van deelnemers, bezoekers, artiesten zoals AUKE & ELLEN, misschien komt HENK WIJNGAARD nog om de hoek kijken, sponsors en natuurlijk véél muziek. De hele week ervoor is 24 uur uitzending op Truckradio Burdaard op 100.00 FM.∞ een echte racetruck simulator ∞ een simulator die het rijden onder invloed van alcohol en drugs nabootst. Ook de CRASHTENDER van de vliegbasis Leeuwarden is aanwezig

Dit is een kleine greep, onder voorbehoud, wat u deze dag kunt verwachten, de moeite waard op deze datum vrij te houden. Wij hopen u als deelnemer of gast te ontvangen, Entree is gratis en natuurlijk is ook een gezellig terras met catering aanwezig. Voor inlichtingen of eventuele standplaats voor de markt, 0519-332466 / 0640970370 of E-mail: trucks@truckfestivalburdaard.frl
En natuurlijk is het gratis entree en
ouderwetse consumptieprijzen

Bij dezen bedanken wij alle sponsoren, vrijwilligers, deelnemers en de inwoners van Burdaard voor het mede mogelijk maken van dit festival.

OOK OP VRIJDAG(AVOND) BINNENKOMST VAN DE TRUCKS, ZE WORDEN ONTVANGEN MET MUZIEK VAN DE DJ’s “THE WEAZELS” NATUURLIJK BENT U ALLEMAAL VAN HARTE WELKOM BIJ DIT SPEKTAKEL VAN DE TRUCKS EN DE MUZIEK,

TRUCKRADIO BURDAARD 14 DAGEN VOOR HET FESTIVAL NONSTOP IN DE LUCHT OP: 100.00 FM

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *