[video] Nieuw: Miedemix


Naast bloggen doe ik tegenwoordig ook steeds meer op youtube. Van een stilstaand voertuig is een foto erg leuk, maar wat beweging en motorgeluid er bij is nooit verkeerd. In dat kader start ik vandaag een nieuwe playlist op mijn youtube kanaal: Miedemix. In het filmpje hierboven leg ik kort uit wat dat inhoudt. Compilatiefilmpjes met tig verschillende thema’s. Uiteraard wel de thema die jullie ook al van de blog kennen. Hier onder vind je deel 1, over Friese transportbedrijven.

Mijn youtubekanaal kun je vinden op youtube.com/user/AlexMiedema. Natuurlijk kun je je daar ook abonneren, of zelfs op het belletje drukken om een melding te krijgen als er een nieuw filmpje online is. Mijn bedoeling is om op termijn 5 tot 7 Miedemixen per week te plaatsen, op een vast (later nog te bepalen) tijdstip.
De Miedemix-afspeellijst vind je HIER.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *