[video] FMC Auto- en Motor Elfstedentocht 2019


Traditiegetrouw wordt op Pinkstermaandag de ‘motorelfstedentocht’ georganiseerd, waar ook altijd een mooi aantal (veelal bijzondere) auto’s en trikes aan meedoen. In het verleden heb ik hem een paar keer meegereden, nu zeg k al jaren ‘volgend jaar doe ik weer mee!’, maar komt het er telkens niet van. Hoe dan ook, tussen zeven en negen uur vanochtend werd er gestart bij het WTC in Leeuwarden, en dat is precies de tijd dat ik daar ook was. De Midas en Tata Nano krijgen de komende dagen nog eigen blogjes.VW Scirocco cabrio.

Peugeot 203.

Land Rover Series.


Ram 3500 voor KTM-transport.

Chevrolet Caprice.

Audi TT.
Tata Nano.

Mitsubishi Eclipse cabrio.


Chevrolet Chevy Van tandemasser voor rouw-VIP-vervoer.

Cadillac Sedan de Ville.

Jeep Wrangler Renegade.

Chevrolet 3100.


Opel Ascona.Peugeot 205 met vleugeldeuren.

Ford Taunus 12m.

Ford F350 Ranger.

Midas Gold.


Dodge W200.

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *