Mijn Renault Mégane cabrio mag door naar de volgende eigenaar

Renault Megane
Nadat ik de afgelopen lente ontzettend veel plezier heb gehad met mijn Renault Mégane cabrio, heb ik er nu alles mee gedaan wat ik wilde doen. Tijd voor de volgende om van deze verrassend leuke auto te genieten dus! De auto is één van de weinige Mégane cabrio’s waarbij het dak nog gewoon elektrisch werkt. Hij heeft 162.000 kilometer op de teller. De 2.0 liter motor is lekker rap! Verrassend goed uitgerust met elektrische ramen (en ondanks dat het een Franse auto is werken ook die geheel stringsvrij!), verwarmde leren stoelen en een achteruitrijcamera. APK tot eind november, dus sowieso nog een zomer plezier. Ook leuk als vakantie-auto. De vorige eigenaar werkte in Zuid-Frankrijk en reed deze auto daar. Voordeel: geen roest. Nadeel: paar parkeerdeukjes.

Voor €950,- kan deze auto van jou zijn. De inruil van een andere auto is bespreekbaar. Moet dan wel een Subaru, cabrio, of andere leuke niet-alledaagse auto zijn. Je kunt contact met me opnemen via de mail: aamiedema apenkont gmail punt com. Via die weg kun je ook om mijn whatsapp nummer vragen als je dat prettiger communiceren vind. Via pb op mijn diverse social media accounts ook dikke prima, zolang je me maar niet belt want daar heb ik een hekel aan.
Renault MeganeRenault MeganeRenault MeganeRenault MeganeRenault Megane

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *